Border Silicone Foam

Penerangan produk Prinsip pembungkusan silikon busa adalah penyerap atraumatik penyerap yang diperbuat daripada teras penyerap dan gel silikon. Lekapan permukaan luka Pembungkusan silikon busa disalut dengan lapisan gel silikon lembut yang tidak melekat pada permukaan luka atau menyebabkan trauma ...
Berbual sekarang

Maklumat produk


Penerangan Produk


Prinsip

Pembungkusan busa silikon adalah penyerap atraumatik penyerap yang diperbuat daripada teras penyerap dan gel silikon. Permukaan sentuhan luka Pembungkusan silikon busa dilapisi dengan lapisan gel silikon yang lembut yang tidak melekat pada permukaan luka atau menyebabkan trauma untuk menghilangkan tisu baru apabila dikeluarkan. Lapisan silikon lembut ini juga sedikit norak, yang memudahkan penggunaan dan pengekalan berpakaian ke kulit utuh, tetapi tidak menyebabkan pelucutan epidermis atau rasa sakit pada penyingkiran. Permukaan luar produk itu terikat kepada membran poliuretana yang tahan karat wap, yang bertindak sebagai penghalang kepada cecair dan mikroorganisma.

Struktur dan Ciri

1. Penyembuhan Basah: Struktur tiga lapisan menyediakan persekitaran penyembuhan luka ekstrem dan basah yang menggalakkan penyembuhan luka yang cepat.
2. Bernafas dan mesra kulit: Struktur berpori memudahkan pengalihan cecair osmotik dan mempunyai kapasiti penyerapan yang besar untuk cecair dan menyerap dengan pantas.
3. Lembut untuk memeriksa luka.
4. Mengurangkan kesakitan
5. Bahan mentah yang diimport

Permohonan

1. Ia boleh disesuaikan dengan fasa-fasa yang berlainan terutamanya kepada semua jenis luka dengan exudate
2. luka terbakar darjah II.
3. Laman donor dan tapak kraf kulit.
4. Semua jenis ulser, bedsores
5. Semua jenis luka pembedahan selepas operasi, boleh dikhaskan selama 5 hingga 7 hari.


Hot Tags: Buih Silikon Sempadan, China, pembekal, pengeluar, kilang, disesuaikan

Siasatan

You Might Also Like