Hydrocolloid Patches

PRODUKSI PRODUCTD Produk sejenis produk steril boleh guna, terutamanya terdiri daripada gam mencairkan panas perubatan, natrium karboksimetil selulosa (CMC), dan perubatan kebolehtelapan udara yang baik PU. Pembalut hidrokolloid lembut, ringan, licin, tegas, tidak merengsa kepada kulit, dan sebagainya, adalah salah ...
Berbual sekarang

Maklumat produk


PENERANGAN PRODUK

Produk adalah sejenis produk steril boleh guna, terutamanya terdiri daripada gam mencairkan panas perubatan, natrium karboksimetil selulosa (CMC), dan kebolehtelapan udara yang baik perubatan PU. Pembersihan hidrokolloid lembut, ringan, licin, tegas, tidak merengsa kepada kulit, dan lain-lain, adalah salah satu produk terbaik untuk menyerap luka exudates.

图片 1


Selepas menyerap exudates, zarah hidrofilik (CMC) dalam berpakaian boleh membentuk bahan separa pepejal yang sama dengan gel, mematuhi permukaan luka, dan menyediakan dan mengekalkan persekitaran yang lembap untuk penyembuhan luka. Sementara itu, lapisan kenalan akan membentuk gel apabila menyerap exudates, ia mudah dikeluarkan dan tidak berpegang kepada luka. Perban hidrokolloid boleh menyerap dan mengunci eksudat ke dalam berpakaian, dan mempunyai fungsi debridement. Ia melekit, dan boleh membentuk permukaan sempit. Persekitaran penyembuhan oklusif boleh mempromosikan percambahan kapal mikro dan pembentukan tisu granulasi. Ia bermanfaat untuk membuang tisu nekrotik makrofag untuk mempercepat penyembuhan luka.


Hot Tags: Hydrocolloid Patch, China, pembekal, pengilang, kilang, disesuaikan

Siasatan

You Might Also Like