Manuka Honey Gauze

Manuka madu Manuka adalah spesifikasi BP dirajut pakaian utama viscose diregregated dengan volume optimum Manuka madu kelas Tindakan untuk rawatan luka yang berkesan. Pembalut kain kasa madu adalah madu tulen tanpa aditif yang dapat menyebabkan tindak balas yang merugikan. Ia dihasilkan untuk ...
Berbual sekarang

Maklumat produk


Manuka madu Manuka adalah spesifikasi BP dirajut pakaian utama viscose diregregated dengan volume optimum Manuka madu kelas Tindakan untuk rawatan luka yang berkesan. Pembalut kain kasa madu adalah madu tulen tanpa aditif yang dapat menyebabkan tindak balas yang merugikan. Ia dihasilkan dengan piawaian kebersihan tertinggi untuk memastikan kesesuaiannya untuk rawatan luka. Susu kain kasa madu direka untuk melindungi luka, membuat persekitaran penyembuhan lembap dan membentuk penghalang yang berkesan mengurangkan atau menghilangkan bau luka. Melalui tindakan osmotik yang dikaitkan dengan paras gula tinggi dalam madu Manuka antibakteria, eksudat akan diambil dari luka ke dalam pakaian, yang mempromosikan debridemen autolitik. Susu kain kasa madu akan mengekalkan persekitaran lembap dan akan membantu memperbaiki keadaan katil luka.


Maklumat untuk Penggunaan:

Penyediaan Kulit (Bersihkan luka dengan standard   kaedah)

a) Bersihkan luka dan persekitaran dengan saline

b) Kulit kering di sekitar luka

Permohonan Berpakaian:

Letakkan kasa Madu berpakaian secara langsung ke luka, dengan kedua-dua belah menghadap ke bawah.

Untuk luka yang lebih besar, banyak perban boleh diletakkan bersebelahan, sementara untuk luka yang lebih kecil, pakaian madu ini boleh dipotong mengikut saiz dengan gunting yang tajam dan bersih.

Pernikahan kain kasa madu dapat terbentang untuk menutupi luka yang lebih besar, tetapi karena ini mengurangi konsentrasi madu, ini juga mengurangi efisiensi produk.

Sarung tangan kain kasa Madu dengan berpakaian kedua pilihan anda.

Perubahan Berpakaian

Permaidani kain kasa madu mungkin berubah setiap hari, atau dibiarkan di tempat selama sehingga tujuh hari, tetapi untuk keberkesanan maksimum, ia harus diubah apabila perubahan warna berpakaian.

Petunjuk:

Burns

Dehiscence luka

Tapak pembakaran & penderma kecil

Luka akut

Luka kronik

Ulser tekanan

Ulser kaki kencing manis


Hot Tags: Manuka Honey Gauze, China, pembekal, pengeluar, kilang, disesuaikan

Siasatan

You Might Also Like