Neomycin Sulphate Tulle Dressing

Neomycin Sulphate Tulle Dressing bertujuan untuk digunakan sebagai lapisan hubungan utama dalam luka pembasuhan seperti locerations, laman web kulit pencegah kulit, luka yang baru disembuhkan, lecet, dan ketebalan ketebalan kecil atau sebahagian.
Berbual sekarang

Maklumat produk

Skop permohonan

Neomycin Sulphate Tulle Dressing bertujuan untuk digunakan sebagai lapisan hubungan utama dalam luka pembasuhan seperti locerations, laman web kulit pencegah kulit, luka yang baru disembuhkan, lecet, dan ketebalan ketebalan kecil atau sebahagian. Ia juga boleh digunakan sebagai lapisan awal dalam pembedahan luka pembedahan dengan exudate cahaya.


Contraindications

1) Jika anda mula mengalami ruam atau gejala kerengsaan yang lain, hentikan menggunakannya.

2) Jangan gunakan jika alah kepada produk petroleum.

3) Ia tidak sesuai untuk pesakit hamil atau radioterapi.

4) Secara umum, ia tidak sesuai untuk luka pendarahan.


Langkah berjaga-jaga

1) Neomycin Sulphate Tulle Dressing boleh digunakan selepas membuka kantung, tetapi ia tidak dibenarkan digunakan semula, sekiranya terdapat jangkitan silang.

2) Jangan gunakan jika pakej rosak.

3) Produk ini tidak boleh digunakan selama lebih dari 7 hari, dan tidak boleh terus digunakan selama lebih dari 30 hari.


Petunjuk

Untuk luka bakar, skalds, keletihan, luka, kecederaan yang menghancurkan, ulser diabetik, pencengkaman kulit, luka tekanan, kolostomi, luka pembedahan dan lain-lain. Ini telah disterilkan oleh Gamma Iradiasi. Neomycin Sulphate dressing tulle (Fradiomycin sulphate (neomycin sulphate))


Kaedah penggunaan

Luka harus dibersihkan dengan penyelesaian steril yang sesuai, seperti saline normal; satu lapisan Neomycin Sulphate Tulle Dressing kemudiannya akan digunakan dan dilapisi dengan pad penyerap, diadakan di tempat dengan pita atau pembalut, sesuai. Apabila digunakan untuk berpakaian ulser, Neomycin Sulphate Tulle Dressing harus dibentuk agar sesuai dengan kawah dan tidak dibenarkan untuk meluaskan kulit sekitarnya.


Kekerapan perubahan

Kekerapan perubahan berpakaian bergantung sepenuhnya pada sifat luka, tetapi luka yang dijangkiti yang sangat besar harus berpakaian sekurang-kurangnya sekali sehari.


Amaran

Pemekaan rentas terhadap framycetin mungkin berlaku pada pesakit yang diketahui alergi terhadap antibiotik yang berkaitan dengan kimia (seperti neomycin dan kanamisin). Dalam penggunaan biasa, penyerapan antibiotik dari Neomycin Sulphate Tulle Dressing boleh diabaikan; Walau bagaimanapun, di mana kawasan besar badan dirawat, kemungkinan ototoksis yang disebabkan oleh aplikasi berpanjangan perlu dipertimbangkan.

Hot Tags: Neomycin Sulphate Tulle Dressing, China, pembekal, pengeluar, kilang, disesuaikan

Siasatan

You Might Also Like