Hidrogel Kasa Berpakaian

Produk ini adalah membran lembut padat yang terdiri daripada gel hidrofilik dan air, yang boleh membentuk dan mengekalkan persekitaran yang lembap dan menggalakkan penyembuhan luka. Proses penyembuhan tidak termasuk penyembuhan kerigung.
Berbual sekarang

Maklumat produk

Penerangan Produk

Produk ini adalah membran lembut padu yang terdiri daripada gel hidrofilik dan air, yang boleh membentuk dan mengekalkan persekitaran yang lembap dan menggalakkan penyembuhan luka. Proses penyembuhan tidak mempunyai penyembuhan kerongkong. Apabila produk dikeluarkan, ia tidak mematuhi luka. Ia boleh mengurangkan kerosakan sekunder yang disebabkan oleh perubahan pakaian dan mengurangkan parut luka selepas penyembuhan.


Saiz

Saiz

Saiz

5 cm × 5 cm

10 m × 10 cm


Komposisi dan struktur produk

1) Produk ini terutamanya terdiri daripada gel hidrofilik dan air dengan struktur rangkaian tiga dimensi;

2) Produk adalah struktur tiga lapisan, terutamanya terdiri daripada tiga bahagian: filem asas, lapisan gel dan topeng. Topeng adalah filem pemisahan PET, lapisan gel adalah gel polimer hidrofilik tinggi, filem bawah adalah filem PU.


Harta prestasi produk

1) jumlah cecair yang tinggi.

2) Menggalakkan penyembuhan luka.

3) Tiada penyembuhan kudis, mengurangkan parut.

4) Tidak melekat pada luka.

5) Mengekalkan keseimbangan air luka.


Prinsip tindakan asas

Produk ini boleh membentuk dan mengekalkan persekitaran penyembuhan luka lembap. Apabila luka kering, produk akan memberikan kelembapan kepada luka. Apabila luka mempunyai sejumlah kecil rembesan, produk dapat menyerap cecair yang berlebihan.

Dalam persekitaran lembap yang luka, ia membantu untuk pelbagai pembebasan faktor pertumbuhan yang dapat menggalakkan penyembuhan luka, merangsang pertumbuhan sel, untuk menjaga vitalitas sel. Faktor pertumbuhan sel serabut, faktor pertumbuhan epidermis dan kandungan faktor pertumbuhan pertumbuhan platelet daripada exudate luka adalah lebih tinggi daripada persekitaran yang tidak lembab dan eksudat itu sendiri juga dapat mempromosikan budaya in vitro sel serat, sel cu-tin dan endothelial pertumbuhan sel;

Pada masa yang sama, persekitaran basah boleh mempercepatkan kadar penghijrahan sel-sel epidermis. Oleh kerana proses penyembuhan luka persekitaran basah tidak ada keradangan, ia adalah kondusif untuk penghijrahan sel-sel epidermis dan penyembuhan luka.


Hot Tags: Hydrogel Gauze Dressing, China, pembekal, pengilang, kilang, disesuaikan

Siasatan

You Might Also Like