Framycetin Gauze Dressing

Gaun kain kasa Framycetin adalah kostum kasa steril, ringan, dan leno-paraffin yang diresapi dengan Framycetin Sulphate BP 1%. Framycetin sulfate tergolong dalam kumpulan ubat yang dikenali sebagai antibiotik. Ubat ini adalah gaun berpakaian berkilau dengan antibiotik framycetin sulfat.
Berbual sekarang

Maklumat produk

Penerangan Produk

Gaun kain kasa Framycetin adalah kostum kasa steril, ringan, dan leno-paraffin yang diresapi dengan Framycetin Sulphate BP 1%. Framycetin sulfate tergolong dalam kumpulan ubat yang dikenali sebagai antibiotik. Ubat ini adalah gaun berpakaian berkilau dengan antibiotik framycetin sulfat. Ia digunakan untuk merawat luka bakar yang dijangkiti atau berpotensi dijangkiti, luka, pakaian ulir dan kraf kulit.


Saiz

Saiz

Saiz

5 cm × 5 cm

10 cm × 40 cm

10cm × 10cm

20cm × 20 cm

10cm × 20m

Saiz boleh disesuaikan


Kegunaan:

Permaidani kain kasa Framycetin, framycetin dressing tulle mempunyai pelbagai aktiviti anti-bakteria sebagai pakaian yang sesuai untuk kegunaan segera dalam pelbagai luka yang dijangkiti.

1) Thermal: Burns, scals. Traumatik: lacerations, lecet, gigitan, luka tusukan, kecederaan yang menghancurkan.

2) Ulcerative: varicose, diabetes, decubitus dan tropika,

3) Elektif: Keratan kulit, avulsi, paku angka dan / atau kaki, sunat, garisan jahitan.

4) Pelbagai: Keadaan kulit yang dijangkiti sekunder (contohnya ekzema, dermatitis herpes zoster), colostomies, ileostomies, tracheotomies, abses yang teruk, perineychia terik.

Hot Tags: Framycetin Gauze Dressing, China, pembekal, pengeluar, kilang, disesuaikan

Siasatan

You Might Also Like