Foam Adhesive Dressing

Pembungkusan busa busa adalah berpakaian busa poliuretana yang tidak melekat pada katil luka. Struktur berliang memudahkan keupayaan penyerap yang lebih cepat dan kuat dan menyediakan persekitaran penyembuhan luka lembap. Buih lembut dan selesa boleh membantu mengalihkan tekanan rangka. Bernafas ...
Berbual sekarang

Maklumat produk


Pembungkusan busa busa adalah berpakaian busa poliuretana yang tidak melekat pada katil luka. Struktur berliang memudahkan keupayaan penyerap yang lebih cepat dan kuat dan menyediakan persekitaran penyembuhan luka lembap. Buih lembut dan selesa boleh membantu mengalihkan tekanan rangka. Filem poliuretana bernafas membolehkan penghantaran wap dan mencegah pencegahan katil luka.

Buih dengan sempadan bersekutu adalah buih PU dilaminasi dengan filem PU bersalut dengan pelekat hidrokolloid di sempadan.


berpakaian pelekat busa


Ciri-ciri dan manfaat:

· Buih yang tidak mematuhi menyerap luka exudate dan tidak berpegang pada katil luka

· Memberi persekitaran penyembuhan luka basah

· Filem PU bernafas membolehkan laluan oksigen dan wap

· Keselesaan untuk dipakai dan mudah dikeluarkan


Petunjuk untuk Penggunaan:
Pembungkusan busa busa bertujuan untuk pengurusan luka yang sederhana dan berat, akut dan kronik, termasuk luka ketebalan separa dan penuh; seperti bengkak kaki dan tekanan ketiadaan lecuran ketebalan dan separa, tapak penderma, luka pasca operasi dan keletihan kulit.


Hot Tags: Foam Adhesive Dressing, China, pembekal, pengeluar, kilang, disesuaikan

Siasatan

You Might Also Like