Borded Foam Dressing

Penerangan Produk Buih Absorbent Berpakaian dengan Sempadan adalah sejenis pakaian luka yang diperbuat daripada filem pengasingan, busa penyerap hyper, lapisan silikon dengan lubang dan filem kalis air PU. Ia direka untuk pelbagai luka sederhana dan sangat memudaratkan seperti ulser kaki, tekanan ulser dan ...
Berbual sekarang

Maklumat produk

Penerangan Produk

Fibre Absorbent Dressing with Sempadan adalah sejenis pakaian luka yang diperbuat daripada filem pengasingan, busa penyerap hyper, lapisan silikon dengan lubang dan filem kalis air PU. Ia direka untuk pelbagai luka sederhana dan sangat memudaratkan seperti ulser kaki, tekanan ulser dan luka-luka yang traumatik.bersih busa poliuretana yang menyerap dan bersesuaian yang menyediakan persekitaran penyembuhan luka lembap yang optimum dan pengurusan eksudat yang berkesan. Pembilasan Kain Foam dilindungi dengan sokongan filem separuh telap yang kalis air dan menyediakan halangan bakteria.

 

Pujukan:

1. Menghalang pengambilan parut (terutamanya bagi parut bahagian caesarean dan parut kulit kanak-kanak);

2.Untuk luka tertutup, untuk mencegah pembentukan parut hipertropik dan neoplastik;

3. Untuk bekas luka proliferatif dan neoplastik lama selepas penyembuhan luka

 

C aution:

1. Pastikan kawasan luka bersih dan kering sebelum menggunakan pakaian.

2. Permaidani perlu dipilih yang bertindih margin luka dengan sekurang-kurangnya dua sentimeter.

3. Letakkan filem pelepasan sebelum digunakan dan pelekat berpakaian di kawasan luka.

4.If diperlukan, berpakaian busa silikon tanpa sempadan boleh dipotong kepada saiz atau bentuk sebelum penyingkiran filem pelindung. Sekali dalam kedudukan berpakaian itu boleh diadakan dengan pembalut atau bantuan pengekalan yang sesuai.


Hot Tags: Borded Foam Dressing, China, pembekal, pengeluar, kilang, disesuaikan

Siasatan

You Might Also Like