Calcium Alginate For Lounds

Keterangan: Kalsium Alginate Dressing adalah berpakaian luka yang disterilkan mengandungi serat alginat yang berasal dari rumput laut. Pakaian luka ini boleh menyerap luka exudates dan membentuk penutup gel seperti luka. Gel mengekalkan persekitaran lembap untuk mempercepat penyembuhan luka. Sementara itu, ...
Berbual sekarang

Maklumat produk


Penerangan:
Kalsium Alginate Dressing adalah berpakaian luka yang disterilkan mengandungi serat alginat yang berasal dari rumpai laut. Pakaian luka ini boleh menyerap luka exudates dan membentuk penutup gel seperti luka. Gel mengekalkan persekitaran lembap untuk mempercepat penyembuhan luka. Sementara itu, gel alginate tidak akan mematahkan luka semasa perubahan pakaian, yang menghindari kerosakan kedua.

Ciri-ciri:
Sangat penyerap;
Mengekalkan persekitaran lembap;
Permohonan mudah dan penyingkiran.

Mengapa gelatin?
Apabila bersentuhan dengan luka exudates, ion kalsium dalam gentian alginat boleh bertukar dengan ion natrium dalam exudates luka. Semasa proses ini, pakaian alginate menyerap sejumlah besar exudates dan menjadi gelatin.

Petunjuk:
Kalsium Alginate Dressing boleh menyerap sehingga 12 kali berat cairannya. Ia boleh digunakan secara sederhana untuk melepaskan banyak luka:
Ulser kaki Venous / arteri,
Ulser diabetes, tekanan ulser,
Laman donor, lecet, luka dan luka selepas pembedahan.


Hot Tags: Calcium Alginate For Lounds, China, pembekal, pengeluar, kilang, disesuaikan

Siasatan

You Might Also Like