Alginate Ag Dressing

APA ITU? Alginate Dressings with Silver adalah perasa luka yang lembut dan selesa yang terdiri daripada serat kalsium alginat yang dipadamkan perak. APAKAH saya menggunakannya? Alginate Dressings with Silver boleh digunakan untuk pengurusan luka yang sederhana dan sangat memancarkan, termasuk dangkal atau ...
Berbual sekarang

Maklumat produk

APA ITU?

Alginate Dressings with Silver adalah perasa luka yang lembut dan selesa yang terdiri daripada serat kalsium alginat yang dipadamkan perak.

APAKAH saya menggunakannya?

Alginate Dressings with Silver boleh digunakan untuk pengurusan luka yang sederhana dan sangat memancarkan, termasuk luka cetek atau mendalam, seperti luka tekanan, ulser arteri, ulser vena, ulser diabetik dan luka selepas operasi.

 

CARA MEMOHON:

1. Sebelum memakai pakaian, kawasan luka perlu dibersihkan dengan teliti menggunakan protokol klinikal sedia ada. Kulit yang mengelilingi luka harus bersih dan kering.

2. Pilih saiz berpakaian sesuai untuk memadankan kawasan luka. Sekiranya perlu, lipat atau potong untuk menyesuaikan diri dengan saiz luka. Untuk luka dalam menggunakan Tali (2cm x 30cm). Pek ringan.

3. Sapukan berpakaian pada luka basah. Untuk luka dengan penerangan cahaya.

4. Selamatkan pakaian dengan berpakaian sekunder yang sesuai.


Hot Tags: Alginate Ag Dressing, China, pembekal, pengeluar, kilang, disesuaikan

Siasatan

You Might Also Like