Pameran musim luruh Yung Hing rupa indah perubatan 2018CMEF

- Nov 05, 2018-

Yang ke-80 China antarabangsa perubatan peranti Expo (CMEF) dibuka di Shenzhen pada 29 Oktober sebagai peneraju pembaharuan dan membuka. Peserta pameran dari seluruh dunia dan berpuluh-puluh ribu peserta untuk menyaksikan peristiwa penting ini, industri bersama-sama untuk merasa perkembangan pesat industri untuk membawa kita tentera hadapan! Pada pameran ini, Yung Xing perubatan dengan perlahan kecederaan penjagaan produk indah rupa, pameran kepada penonton untuk menunjukkan satu lipatan sejarah baru inovasi perubatan China.

14

Pada pameran itu, Yung Xing perubatan telah membawa syarikat Tempahan R & amp; d pencapaian dan produk, termasuk tiga jenis kalsium alginate cuci luka, cuci luka alginate, cuci luka acetate selulosa, persalinan telus perubatan dan sebagainya.

Sewaktu pameran, Yung Hing perubatan menerima nikmat daripada wakil-wakil pelbagai dan menarik perhatian ramai tinggi wakil-wakil pengedar. Wawasan Yung perubatan Xing peranti perubatan tempatan situasi pasaran semasa, dengan platform ini profesional peringkat kebangsaan dan juga industri peranti perubatan global, menunjukkan kepada penyelidikan dan pembangunan sos berfungsi Tempahan syarikat kami.

15

Kakitangan pameran produk-produk syarikat saya dan prestasi bagi penjelasan yang mendalam, bagi pihak Enterpris persalinan terus mengatasi mereka sendiri sebagaimana yang terpapar pengurusan, akses untuk lebih cepat pembangunan telah membawa inspirasi. Dalam hanya empat hari, perhimpunan itu memang pendek, dan terdapat perkataan-perkataan yang terlalu banyak untuk berkata. Hanya berterusan, inovasi berterusan, Perkhidmatan yang teliti boleh membawa anda lebih banyak produk dan perkhidmatan berkualiti! Benar-benar berharap untuk menemani anda untuk masa yang lama!