Perubatan Yung Hing Dihadiri Pameran Alat Perubatan Antarabangsa Jerman 2018

- Nov 16, 2018-

November 12, 2018, pameran peralatan perubatan Düsseldorf yang berpengaruh di dunia di Jerman- "pameran peralatan hospital dan peralatan perubatan Antarabangsa" (MEDICA), di Dusseldorf, Jerman bermula. Yung Xing Medical dengan produk penjagaan luka yang indah, dengan rakan-rakan perubatan antarabangsa untuk belajar dari satu sama lain, kerjasama dan pertukaran, dan bersama-sama mempromosikan pembangunan industri perubatan.

17

Pengenalan kepada pameran Düsseldorf, Jerman "Hospital Antarabangsa & Pameran Peralatan Medis" adalah pameran perubatan komprehensif yang terkenal di dunia, yang diiktiraf sebagai pameran terbesar di dunia hospital dan peralatan perubatan, dengan skala dan pengaruh yang tidak dapat digantikan di peringkat pertama di dunia perubatan Pameran perdagangan. Setiap tahun, lebih daripada 4,860 syarikat dari lebih daripada 60 negara dan wilayah mengambil bahagian dalam pameran itu.

Peranti perubatan, pemborong farmaseutikal, pembeli, jabatan kesihatan, profesional perubatan dan kakitangan industri terkemuka lain yang berkumpul di pameran, untuk membincangkan perdagangan, adalah koleksi sains dan teknologi, perdagangan dan maklumat dalam salah satu acara antarabangsa berskala besar. Pameran Perubatan Medica tahunan adalah salah satu pameran utama industri terkemuka di dunia, adalah angin angin industri perubatan, diiktiraf oleh profesion perubatan dan peniaga produk perubatan tidak boleh terjawab acara antarabangsa, dengan skala yang tidak dapat diganti dan mempengaruhi peringkat pertama dalam pameran perdagangan perubatan dunia. Yung Xing Medical telah dijemput untuk mengambil bahagian dalam pameran instrumen semasa, dan di pameran itu membawa produk terkini syarikat itu.

18

Penyertaan dalam pameran itu adalah ahli perusahaan di luar negara, memahami platform maklumat pasaran peranti perubatan terkini yang komprehensif dan berwibawa, tetapi juga dengan rakan-rakan peranti perubatan yang cemerlang di dunia secara bersemuka, pemahaman yang luas tentang trend pembangunan teknologi perubatan, pengenalan jambatan peralatan teknikal lanjutan asing.

Dalam acara ini, Yung Xing Perubatan mempamerkan alginate dressing, pakaian colloid air, membakar gel dan lain-lain produk, sehingga para peserta pameran merasa medis Kesihatan Banyan untuk "definisi baru dari pemakaian fungsional" dan usaha, peserta pameran telah mendapat pengakuan penuh dari berbagai Yung Xing pakaian yang berfungsi.

Melalui pameran ini, rawatan perubatan Yung Xing untuk lebih memahami maklum balas dan permintaan pasaran, perancangan masa depan akan sesuai dengan tepat untuk menyesuaikan fokus kerja dan strategi produk untuk memenuhi keperluan pelanggan.