Permohonan Garam Asid Alas

- Dec 05, 2018-

Susunan alginate, yang alginat, adalah karbohidrat polysaccharide semulajadi yang diekstrak dari rumpai laut dan merupakan unsur berserabut semula jadi.

Alginate mempunyai:

1, selamat dan tidak toksik;

2, penyerapan kelembapan yang tinggi;

3, hemostatik;

4, Gelatinisasi;

5, untuk mempromosikan penyembuhan luka;

6, bakterostatik alam;

7, mengurangkan kesakitan tempatan;

8, mengurangkan pembentukan parut dan mekanisme tindakan lain; Apabila berpakaian alginate bersentuhan dengan luka yang meleleh, ia boleh membentuk gel lembut, menyediakan persekitaran lembap yang sesuai untuk penyembuhan luka, menggalakkan penyembuhan luka dan melegakan kesakitan luka.

20

Cecair koloid ditapis dari fucoidan, natrium alginat, selulosa dan bahan polimer lain yang diekstrak oleh reaksi enzim biologi daripada Fucoidan biologi semula jadi marin. Kesan keselamatan produk tanpa toksik, dengan mengurangkan resapan, hemostasis debridement, rangsangan paliatif, perencatan pembentukan parut, keserasian tisu yang baik, penyembuhan luka untuk menyediakan persekitaran pembasahan yang terbaik, bermain untuk mengelakkan dehidrasi luka, mempromosikan pembaikan dan penyembuhan epitelium dan tisu luka dan sebagainya. Sesuai untuk semua jenis insisi pembedahan, trauma kulit akut dan kronik, luka traumatik, luka berjangkit. Keserasian tisu yang baik, untuk menyediakan persekitaran pembasuhan terbaik untuk penyembuhan luka, untuk mengelakkan dehidrasi luka, menggalakkan pembaikan dan penyembuhan tisu epitel dan luka dan sebagainya. Sesuai untuk semua jenis insisi pembedahan, trauma kulit akut dan kronik, luka traumatik, luka berjangkit.