Alginate berpakaian pengeluar-yung Hing perubatan

- Dec 21, 2018-

Penjaga perubatan produk Co, Ltd telah ditubuhkan pada 1996, Syarikat terletak di Taizhou, Jiangsu Province, industri-industri utama yang terlibat: persalinan alginate, persalinan alginate, persalinan colloid air, asid asetik serat perubatan anti kayu persalinan, perubatan telus berpakaian.

Wilayah Jiangsu adalah satu perusahaan berteknologi tinggi, Syarikat mempunyai lebih daripada 30 ciptaan. Syarikat telah berjaya diluluskan pensijilan FDA Amerika Syarikat, Kesatuan Eropah standard CE pensijilan ini, yang menandakan produk telah memenuhi piawaian antarabangsa, boleh jual juga di dunia. Sekarang produk-produk yang dihasilkan adalah: persalinan alginate, persalinan alginate, persalinan colloid air, asid asetik serat perubatan anti kayu berpakaian, berpakaian telus perubatan. Produk-produk yang disenaraikan merupakan hydrogel cuci luka, colloids limpahan alginate, cuci luka silikon gel dan pelbagai jenis produk berkualiti alginate. Dalam kebelakangan ini, sebagai orang menjadi lebih rasional tentang penggunaan ubat-ubatan, serta ubat-ubatan mempunyai satu konsep yang agak berat sebelah, lebih banyak dan lebih ramai orang di pasaran untuk mengejar luka lebih semula jadi, sihat berat produk, kalsium alginate berpakaian, berpakaian mentah alginate bahan-bahan adalah dari bilas rumpai laut selepas produk semulajadi, yang hijau, selamat dengan ciri-ciri cemerlang, unik, telah menarik perhatian ramai pengguna.

26

Pengeluaran Yung perubatan Xing cuci luka alginate, cuci luka alginate, cuci luka Koloidal air, asid asetik serat perubatan anti kayu cuci luka, perubatan telus berpakaian di Jabatan dubur, pergigian, Oftalmologi, Perbidanan dan lain-lain Jabatan mempunyai pelbagai kegunaan, kami juga boleh mengikut keperluan pelanggan untuk menyesuaikan berkaitan spesifikasi produk, Yung perubatan Xing mempunyai lebih daripada lebih daripada 20 tahun pengeluaran dan penyelidikan dan pembangunan perubatan cuci luka yang berfungsi pengalaman, produk kami dieksport ke lebih daripada 30 buah negara dan rantau, di Eropah dan Eropah pelbagai pujian yang lalu, kami menyambut pertanyaan ejen dalam dan luar negeri, Negotiate!