Air bervulkan Bina badan kalis air Caj batam antibakteria

- Jan 31, 2019-

Yung Tai Shu air koloid berpakaian penjagaan kulit tiruan antibakteria kalis air menggalakkan penyembuhan luka Penerangan Produk:

Penggunaan: 1, cuci pertama membersihkan kulit pesakit di bawah tekanan dengan air suam, kemudian gunakan saline untuk menggosok kulit di bawah tekanan, jika terdapat luka, bilas luka dengan garam, perlahan-lahan lap kulit di sekitar luka, keluarkan kertas pelindung, akan mempunyai bahagian berpakaian, lengket yang ditutup lagi pada luka, dan kemudian filem pelindung tanpa sentuh akan dihancurkan. 2, menukar pakaian, mengikut jumlah resapan luka dan berpakaian sendiri untuk mengekalkan keadaan yang baik atau buruk, secara amnya 1-3 hari untuk menggantikan 1 kali, apabila pes ulser, tampal telus dan pes transparan pes pastinya , penampilan berpakaian putih putih telus, pada masa ini digerakkan untuk menggantikan pakaian; apabila ketebalan buih pelekat penyahmampatan mengurangkan separuh Jika terdapat kebocoran, sila ganti pakaian dalam masa.

3

3, penggunaan pes penyahmampatan, mengikut saiz luka, akan dicetak dengan cincin busa jingga markah dikeluarkan, supaya tidak ada pelbagai busa daripada luka sedikit lebih besar 1. 5-2cm. RIP kertas perlindungan perhiasan, perlahan-lahan tekan pakaian dari satu sisi ke sisi lain, tutup luka, dan kemudian cabut kertas pelindung pada pelapis microporous untuk sedikit menutupi luka. Tanda-tanda: Berbagai jenis luka eksudatif rendah hingga sederhana, ulser vena daripada bahagian bawah kaki, i-ii bedsores, luka kecil cetek kecil, luka pasca operasi, luka di kawasan kulit, pelbagai jenis trauma cetek dan luka kosmetik, tempoh granulasi luka kronik dan tempoh pembentukan epitel