Penggunaan kalsium alginat berpakaian luka selepas bahagian caesar

- Sep 17, 2018-

23 Ogos 2013, Keluarga Kesihatan dan keluarga Keluarga Perancangan dan China CDC yang dikeluarkan angka menunjukkan bahawa kadar seks di China berada di peringkat pertama di dunia, purata 46%, beberapa kawasan setinggi 70% -80%. Kerana pelbagai luka bahagian Caesarean adalah agak besar, luka epidermis boleh sembuh 5-7 hari selepas operasi, tetapi, masa pemulihan penuh mengambil masa 4-6 minggu, rintangan tubuh ibu lemah atau ibu perut tebal mungkin menyebabkan jangkitan luka, luka umum pada kira-kira 1.5 akan mempunyai parut merah, mengalami masalah gatal-gatal, Sesetengah ibu mungkin mempunyai parut selagi mereka bertanggungjawab secara fizikal.

Syarikat kami menghasilkan pakaian kalsium alginat untuk luka pembedahan seksyen caesarean untuk menyediakan penyelesaian baru!

31

Kelebihan produk:

1, untuk penyembuhan luka untuk menyediakan persekitaran lembap yang ideal, dengan berkesan menggalakkan penyembuhan luka, memendekkan masa penyembuhan luka.

2, berpakaian ion kalsium dikeluarkan, mengaktifkan hemostasis luka prothrombin dipercepatkan.

3, apabila tidak melekat pada luka, mengurangkan kesakitan, untuk mengelakkan dua kerosakan.

4, mencegah dan mengurangkan pengeluaran parut.

Langkah berjaga-jaga:

1, pakaian ini tidak digunakan untuk mekanisme fisiologi badan tidak dapat dikawal, mesti menggunakan cara pembedahan untuk menghentikan pendarahan sejumlah besar luka pendarahan yang berterusan.

2, untuk luka exudate yang kurang, boleh digunakan selepas penggunaan lembapan saline.

3, untuk luka berjangkit, perlu digunakan di bawah bimbingan penilaian kakitangan perubatan.

Bagaimana untuk menggunakannya:

1. Basuh luka dengan garam dan perlahan-lahan mengeringkan kulit di sekitar luka.

2, mengikut saiz luka, dengan gunting pembasmian kuman untuk memotong luka berpakaian menjadi saiz yang sesuai untuk luka itu, dan menutup pakaian itu pada luka.

3, pilih filem penutup luar (disyorkan untuk menggunakan filem PU) dan potong dengan sewajarnya, sangat baik untuk berpakaian luka tetap dan ditutup pada luka.

4, setiap masa luka berpakaian luka meliputi umumnya 2-7 hari, harus berdasarkan tahap penyembuhan luka untuk menentukan masa untuk menggantikan pakaian, disarankan untuk menggantikan kekerapan 2-3 hari. 5, apabila menukar pakaian dengan lembapan saline boleh lebih mudah dikeluarkan dari pakaian.