Pergigian anti-stick perubatan untuk selulosa asetat

- Jan 30, 2019-

Dengan pembukaan penuh dasar kanak-kanak kedua, perbelanjaan kanak-kanak telah menjadi perbelanjaan utama. Jumlah monyet bayi pada tahun 2016 juga berinovasi tinggi! Ibu bapa mengenai konsep produk bayi: wilayah mereka sendiri juga harus memberikan bayi produk terbaik yang paling terjamin. Kemudian ikuti orientasi pasaran pada masa yang sama kita lihat mengapa produk ini akan menjual dengan baik!

Kepentingan penjagaan tali pusat bayi: Bayi umbi adalah hubungan antara ibu dan janin, melalui tali pusat, bayi dalam tubuh ibu untuk menelan nutrien yang diperlukan, selepas bayi dilahirkan, kerana saluran darah tali pusat dan bayi baru lahir saluran darah yang disambungkan, pusar adalah portal utama untuk pencerobohan bakteria, jika penjagaan tidak baik, bakteria berganda, boleh menyebabkan pus pus, menyebabkan keradangan umbilical, kes-kes yang teruk boleh menyebabkan sepsis neonatal, membahayakan nyawa janin, supaya dalam untuk mengelakkan jangkitan, penjagaan tali pusat adalah penting. Mi King babe Bayi umbilical cord-cad perubatan anti-stick berpakaian berkesan melindungi tali pusat bayi, melakukan kerja yang baik penjagaan bayi barisan pertahanan pertama.

Pengenalan kepada produk penjagaan tali pusat Bayi

Penerangan Produk Teks "Pakaian bayi tali pinggang anti-stick umbi bayi baru lahir" adalah pembangunan syarikat khusus untuk perlindungan tali pusat bayi produk bayi yang baru dilahirkan. Penyakit tali pusat Neonatal Remnant adalah luka yang terbuka, untuk mengelakkan pencemaran dan geseran, kaedah penjagaan tradisional adalah menggunakan kasa biasa serta penekanan pita perubatan, kaedah ini mudah menyebabkan alahan kulit bayi dan lebam, dan pakaian tradisional dalam bayi menangis mudah untuk tergelincir, supaya tali pusat bayi tidak dilindungi dengan berkesan.

Produk ini adalah penggunaan serat asid asetik dan pembalut kapas tulen yang tulen sebagai bahan mentah untuk pembalut pusar bayi asal domestik. Konsep reka bentuk produk berasal dari nasihat kakitangan perubatan garis depan klinikal, selaras dengan prinsip ergonomik. Selulosa asetat dalam bahan mentahnya mempunyai ciri-ciri penyerapan air yang lembut, tidak toksik, tawar, bakiostatik, kuat, tidak merengsaan kulit, mengurangkan pendarahan dan eksudat, dan sebagainya. Keanjalan kelembapan pembalut kapas kapas elastik yang tulen dapat memastikan efektif perlindungan bayi baru lahir.

Kelebihan produk

1.Safe untuk digunakan tanpa apa-apa ubat

2. Keupayaan breathability dan penjerapan yang baik untuk cecair resin

3.Antibacterial berfungsi untuk mengurangkan secara terperinci jangkitan keanjalan pembalut 4.Moderate, perlindungan berkesan tali pusat bayi

Skop permohonan

Produk ini sesuai untuk luka, penjagaan sedutan umbilik bayi, menggalakkan penyembuhan luka, menghalang hernia umbi neonatal, dan untuk catheter dan penetapan jarum.

Bagaimana untuk menggunakannya

Selepas kelahiran janin, ligation cincin lateks kord pusing pecah, pembasmian kuman, mencegah jangkitan, dan kemudian gunakan produk ini untuk memohon pada tali pusat untuk perlindungan, kord pusar yang baru lahir tidak jatuh sebelum, di bawah perlindungannya boleh memastikan pembersihan tali pusat, pengeringan, supaya ia bebas daripada pencemaran, supaya kord pusing cepat kering.

Sekiranya anda tercemar dengan air kencing, anda harus menggantikannya dalam masa yang singkat.