Alginates

- Apr 19, 2019-

Pembungkusan alginate yang dihasilkan daripada rumput laut, menyerap exudate dan membantu untuk menghentikan pendarahan. Mereka menyerap exudate dari luka dan mengekalkan persekitaran lembap yang ideal untuk penyembuhan luka.


Pembungkusan alginat kami boleh didapati dalam pelbagai formula yang termasuk:

Alginates yang sangat penting - ini menyerap luka exudate ke dalam berpakaian. Perban ini mempunyai kekuatan basah yang tinggi dan kekal penting apabila basah.

Silver Alginates - Silver adalah antimikrobial spektrum papan yang berkesan terhadap pelbagai organisma mikro. Kami mempunyai pelbagai teknologi perak yang berbeza yang dimasukkan ke dalam alginate kami yang membantu untuk membunuh dan mencegah jangkitan.

Bagaimana Cara Makan Alginate?

Persekitaran luka lembap yang difasilitasi oleh alginat mempromosikan debridement tisu devitalized, dengan itu membantu dalam penyediaan katil luka. Serat alginat membentuk gel apabila bersentuhan dengan exudate, dan membantu untuk menyokong kawalan pendarahan kecil.

Bagaimanakah Pembuatan Silver Alginate berfungsi?

Perak adalah agen antimikrobial spektrum luas yang bersesuaian dengan bio dan berkesan terhadap bakteria antibiotik tahan bakteria. Pembungkusan alginat perak kami mempunyai semua faedah daripada pembalut alginat kami dengan penambahan manfaat antimikrobial.