Pembersih Mata Saline Steril

0.9% Saline Solutions Sterile Eyewash Pod Untuk Kecemasan Survival Kit Pertolongan Cemas / Penyelesaian Pengairan Luka diperbuat daripada 0.9% natrium klorida penyelesaian, ia adalah penyelesaian yang biasa digunakan untuk tujuan perubatan seperti terapi intravena untuk dehidrasi teruk.
Berbual sekarang

Maklumat produk

Penerangan Produk

0.9% Saline Solutions Sterile Eyewash Pod Untuk Kecemasan Survival Kit Pertolongan Cemas / Penyelesaian Pengairan Luka diperbuat daripada 0.9% natrium klorida penyelesaian, ia adalah penyelesaian yang biasa digunakan untuk tujuan perubatan seperti terapi intravena untuk dehidrasi teruk. Ia juga digunakan sebagai bilas untuk kanta lekap, dan digunakan dalam penjagaan luka untuk pengairan, pembersihan dan penghidratan luka. Saline normal boleh digunakan untuk membersihkan luka. Ia boleh digunakan di tempat sabun dan air atau pencuci luka lain. Ia tidak akan membakar atau sebaliknya merengsakan luka. Ia sering digunakan untuk membersihkan luka yang mendalam dengan mengairi atau menghilangkan serpihan dan darah kering.


Ciri-ciri:

1) diperbuat daripada lembut, mudah untuk memerah plastik

2) Pod mudah dipisahkan dalam keadaan kecemasan

3) Ekonomi digunakan dengan kos rendah setiap pod

4) Ideal untuk mereka yang mengalami alergi dan sakit kepala yang memberikan kelegaan segera untuk mata yang gatal, gatal

5) Kacang kecil membekalkan jumlah larutan yang sempurna bagi pelepasan sementara menghasilkan pembaziran minima

Hot Tags: Pembersih Mata Saline Steril, China, pembekal, pengeluar, kilang, disesuaikan

Siasatan

You Might Also Like