Pembakaran Gel Air Air

Deskripsi Produk Melegakan gel pembakar / pembedahan memberikan rawatan pembakaran yang unggul untuk menghentikan kemunculan kecederaan terbakar. Salah satu kelebihannya yang lebih besar daripada rawatan pembakaran lain ialah pembalut tidak berpegang kepada pembakaran. Burncare Dressings steril dan menggunakan pad buih yang memegang gel dan ...
Berbual sekarang

Maklumat produk

Penerangan Produk

Melegakan gel pembakar / pembedahan memberikan rawatan pembakaran yang unggul untuk menghentikan kemunculan kecederaan terbakar. Salah satu kelebihannya yang lebih besar daripada rawatan pembakaran lain ialah pembalut tidak berpegang kepada pembakaran. Pembungkusan Burncare adalah steril dan menggunakan pad buih yang memegang gel dan menyimpannya di tempat luka, dan busa berselindung terbuka yang digunakan dalam pembalut steril, untuk menyejukkan kecederaan secara berkesan. Ekstrak ini dianggap di banyak negara untuk mempunyai semulajadi ciri anti-kuman, yang membantu mencegah jangkitan dan mempromosikan penyembuhan.


Kelebihan:

Ia juga benar-benar bukan pelekat, tidak beracun, dan tidak akan merengsakan kulit. Yang berkesan berkesan adalah menurunkan pembakaran panas, bakar dan selaran matahari. Kurang kesakitan.Ia akan memberi perlindungan untuk mengelakkan kerosakan pembakaran kepada organisasi yang sihat. Menghembus dan laraskan haba dengan serta-merta.Ia selamat digunakan pada tahap pertama dan kedua terbakar.


Petunjuk:

Gunakan pada luka bakar, skalds dan selaran matahari.

Selamat digunakan pada luka bakar pertama dan kedua.

Perhatian: Simpan di tempat yang rindang dan sejuk.


Hot Tags: Air Gel Burn Dressing, China, pembekal, pengeluar, kilang, disesuaikan

Siasatan

You Might Also Like