Sejarah kita    


Roosin perubatan Co, Ltd. ditubuhkan pada tahun 1996, iaitu hightech sebuah enterprise yang khusus dalam pembangunan, pengilangan dan penjualan maju luka persalinan produk super berkualiti dengan pematuhan standard antarabangsa dan domestik yang.


Kilang kami    

Roosin perubatan mempunyai dua bengkel bersih dan satu makmal, benar-benar 10000 meter persegi. Semua produk yang dihasilkan di bengkel Roosin.Produk kami    

Produk utama kami termasuk: kalsium Alginate luka rawatan luka, Hydrocolloid luka persalinan, dihadiri oleh penyelidik bagi membentang ' proposal ', rakam Gel / persalinan membakar, hydrogel berpakaian, berpakaian buih, silikon busa berpakaian dan fungsi lain cuci luka luka.

Permohonan produk    

Bertujuan untuk melindungi luka dan menyerap exudate, menggalakkan penyembuhan luka.


Sijil kami    

CE ISO9001 ISO13485 FDA 510k


Peralatan pengeluaran    

180Pasaran pengeluaran    

Pasaran utama adalah kita dan Europe, pasaran Amerika Syarikat adalah sekitar 40%, pasaran Europe sekitar 30%, lain-lain pasaran 30%.


Perkhidmatan kami    

Boleh lakukan OEM orprivatelabelor disesuaikan saiz; sistem kawalan strongquality Pastikan produk adalah mengikut keperluan pelanggan; Apa-apa cadangan yang boleh kita lakukan dengan sewajarnya.